Хасково

ДПС регистрира листата си в Хасково, готови са за евроатлантическа коалиция

Без промяна на челните места в листата си от кандидати за народни представители в Хасково в сравнение с миналата година ще участва ДПС в изборите на 2 октомври. Днес от партията регистрираха списъка в Районната избирателна комисия.

Водач отново е Сезгин Мехмед, втори е Мюмюн Мюнюн, а трети – Мехмед Лятиф. На последните избори партията имаше двама представители в парламента.

Сезгин Мехмед заяви, че на всички ще е необходим успех и изрази желание партията отново да реализира втори мандат. Лидерът на ДПС в региона Мехмед Атаман каза, че очаква да имат трима представители от Хасково в Народното събрание.

ДПС
Сезгин Мехмед

Според водача на листата на първо място трябва да се преодолее политическата криза в страната, за да се осигури нормална среда за диалог, който ще е предпоставка да се решат останалите кризи – продоволствената и енергийната.

ДПС се е доказала в трудни моменти като спойващ елемент в българската политика, допълни Сезгин Мехмед. По неговите думи с тяхна помощ може да се постигнат хомогенни евроатлантически коалиции, с които държавата да просперира. От ДПС били готови на разговори с всички с евроатлантическа ориентация.

ДПС
Листата на Политическа партия ДПС:

1. Сезгин Юсеин Мехмед

2. Мюмюн Сали Мюмюн

3. Мехмед Лятиф Шакир

4. Серкант Сейхан Сейдамед

5. Йозджан Расим Мехмед

6. Ахмед Юксел Ахмед

7. Сание Рамадан Иса

8. Емине Адем Юнуз

9. Севджан Керим Иляз

10. Мухлис Фариз Сербест

11. Иса Салихов Делиимамов

12. Себахтин Шакир Халил

13. Дуйгу Сюлейманова Салиева

14. Симеон Петев Ангелов

15. Михрибан Тасим Хасан

16. Байрам Шенол Реджеб

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button