Любопитно

Забавното лято в читалище „Пейо Яворов“ завърши с карнавал

Проявата „Забавно лято“ в хасковското читалище „Пейо Яворов – 1982“ завърши с карнавал.

Красивите костюми и маските изработени от децата допълниха веселото настроение, съпроводено с танци, песни, ревю на карнавални костюми, викторини и почерпка. Близо месец ученици от 1 до 4 клас от кварталите, които обслужва читалището участваха в творческите ателиета, всеки желаещ можеше да изработи карнавална маска, украси, самолети, хвърчила.

ДецаОрганизатор бе секретарят на читалището Росица Димова. Тя подготви за любознателните участници ролеви игри, образователни, интерактивни игри, пъзели. Забавното лято бе по проект на читалището, реализиран с финансовата подкрепа на Община Хасково по Наредбата за финансово подпомагане на местната култура.

Децата четоха произведения от списъците за задължителна литература. Особено емоционално малчуганите участваха в курса „Танцувай с мен“ организиран от хореографа Васко Димов, допълват от читалището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button