Регион

Локомотив пламна в движение, няма пострадали

ВлакътЛокомотив на влак пламна в движение следобед. Инцидентът стана минути преди 16:00 часа на входа на Симеоновград.

Според единия от машинистите причината за инцидента е техническа неизправност. Запалил се е един от двигателите на локомотива. Пламъците са нанесли поражение на ел. инсталацията на влака.

Става въпрос за празна композиция, която е пътувала към Симеоновград, обясниха пожарникари. По думите им в резервоара на влака е имало близо 3 тона нафта, които е можело да нанесат огромни щети.

Повече от час след инцидента, след като огнеборците се увериха, че опасността е преминала втори локомотив дойде на мястото на инцидента и издърпа обгорелия до депото за ремонт.

 Влакът  Влакът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
зара
зара
08.07.2011 15:14 15:14

за хората пари няма, нещастниците искат за кучета да си ги вземат по домовете и да се грижат за тях0 потресена бях когато прочетох за софия , че едно куче харчи повече от дете в детска градина браво еко защитници къде са сърцага ви за бедните хора,

Back to top button