Хасково

Анкетата: Всеки втори иска големи глоби за бабите с маруля по тротоарите

Резултати от анкетатаПоловината гласували в анкетата на Haskovo.info смятат, че дребните търговци, продаващи собствена продукция по тротоарите трябва да се наказват с големи глоби. Това означава, че одобряват санкцията от 500 лева за баба Иванка от село Книжовник, за която ви разказахме наскоро и която стана повод за анкетата.

Един на трима е на мнение, че клиентите сами трябва да преценят дали да купуват от тротоара или не. Близо 14% избират предупреждението като форма на наказание за дребните търговци, но смятат, че трябва да им се осигури място, където да продават продукцията си. 3,4 на сто избират като вариант минималните санкции.

През последните дни водещата тема в новините из цялата Европа, включително и в Хасково, е бактерията „ешерихия коли“. На нея е посветена и новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button