Спорт

Колоездачната обиколка на България затваря пътища в Хасковско – ВИДЕО

69-та Международна колоездачна обиколка на България се очаква да премине през Хасковска област след 13 часа на 1 септември.

Последният пети етап на обиколката е с дължина 160 км от Чирпан до Момчилград. Участват 120 колоездачи от три континента – Европа, Америка и Азия. Те ще минат през Димитровград, след това ще се насочат към Хасково и по околовръстния път ще продължат за селата Манастир, Книжовник, Голям извор, Маджари, Пчелари, Крумовград и Момчилград.

Очаква се колоната да навлезе в Димитровград около 13:20 часа, което ще затвори за около 30 минути пътя Чирпан – Симеоновград, булевардите „Стефан Стамболов“, „Трети март“ и „Христо Ботев“. По тях не трябва да има изчакващи или паркирани автомобили. След това временно ще се ограничи движението по пътя Димитровград – Хасково.

Прогнозата е, че колоездачите ще навлязат на територията на община Хасково около 13:40 часа. Те ще направят обход на Хасково от източната страна по път I-5, следва ляв завой по път III-505 към село Манастир, ляв завой по път III-5074 в село Книжовник и движение по този път до напускане на територията на община Хасково в посока село Жълти бряг, община Стамболово.

Преминаването на колоездачите ще бъде регулирано от организаторите на състезанието и органите на реда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рокер
рокер
31.08.2022 18:50 18:50

заради тия вмирисани педаловрътковци ще затварят пътища,

Колелото
Колелото
01.09.2022 17:19 17:19
Отговор до  рокер

Казало лайното и паднало в дупката

Back to top button