Спорт

Хасковлия грабна титлата по тенис до 16 години

Петър АтанасовСъстезателят на тенис клуб „Хасково“ Петър Атанасов триумфира с титлата на държавното първенство за юноши до 16 години, чийто домакин бе Сливен. Във финалния сблъсък хасковлията отстрани със 7:5, 6:1 най-силния си конкурент за златото – Вилиан Петров от клуб „Албена“.

Любопитното е, че през януари Петър Атанасов загуби от същия съперник мача за титлата на държавното първенство в зала. Тогава хасковският талант отстъпи с 2:1 сета и остана втори в класирането.

Междувременно това лято в хасковска областта ще се проведат два международни тенис турнира. От 26 юни Свиленград ще е домакин на надпреварата за „Old Bridge Cup“, а от 3 юли в парк „Кенана“ в Хасково ще стартира традиционният турнир „Haskovo Cup“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
14.06.2011 10:33 10:33

Не се излагайте!Като хасковски ежедневник трябва да си направите труда да публикувате снимката на хасковското момче,което стана шампион.Този на снимката не е Петър Атанасов и вие се излагате много.Намерете една снимка на шампиона и му се извинете!

Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
15.06.2011 10:15 10:15

Ето това вече е истинската снимка на шампиона!Да е жив и здрав и да носи още много титли на клуба и града ни!

Back to top button