Хасково

Хаос в движението на автомобили и пешеходци край ДНА

ТабелитеЗапочнаха ремонтните дейности по тротоарите на бул. „Съединение“ и „Раковски“ в Хасково. Те са по проекта за благоустрояване на града за 10 милиона лева.

Със заповед на кмета е въведена временна организация и безопасност на движението в района на двата булеварда.

Ограниченията днес създадоха истински хаос пред ДНА. Въпреки знаците за преминаване на отсрещния тротоар, почти никой не си правеше труда да пресича. Така работници, пешеходци и майки с колички се движеха между плочките и указателните табели и по пътното платно.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Rado
Rado
13.06.2011 20:07 20:07

Нали проекта бе за облагородяване на зелените площи и паркове. Ремонта на тротоари попада в графата ремонт на улици и тротоари. Та тези двете работи са съвсем противоположни, дане би да става въпрос за разходване на общински пари предизборно или за пренасочване на пари от проекта за зелени площи от договора за 1о милиона? Господин кмете бъдете добър да обясните от къде идват парите.
Има и друг вариант, разходва пари за : 1)тротоари, 2) почистване и ремонт на гробищния парк и 3) преговори за откриване на университет с австрийците.
Предходните 3 точки приличат на точките от предизборната програма на Атака – Хасково намираща се на интернет страница: Ataka-Haskovo.dir.bg

Анонимен
Анонимен
14.06.2011 9:43 9:43

Е по-голяма простотия не бях чувала-да се оплакваш, че ти оправят тротоара!!!!

Back to top button