Хасково

Опел се заби в трактор с прикачена каруца, двама пострадаха

КАТДвама любимчани пострадаха леко при катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Инцидентът е станал снощи в 21:30 часа на пътя Любимец – Свиленград.

26-годишен шофьор на Опел Омега се е забил в каруца, прикачена към колесен трактор без регистрационни табели, управлявана от 42-годишен мъж от Любимец. 

От удара последният е с фрактура на лява ръка и е настанен в МБАЛ-Хасково без опасност за живота. При инцидента е пострадал и возещият се в лекия автомобил 58-годишен любимчанин, който  с контузни рани по главата. Настанен е в МБАЛ-Свиленград за лекарско наблюдение.

Според пътните полицаи причина на катастрофата е неизползване на светлини в следствие на техническа неизправност на колесния трактор, поради което правилно движещия се лек автомобил се е ударил в него. 

Междувременно в полицейския участък на Любимец е образувано бързо производство срещу 45-годишен жител на града, шофиращ мотопеда си Балкан след употреба на 1,31 промила алкохол в кръвта. Пияният водач е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button