Избори 2022 - Предизборни публикации

Делян Добрев: Хасково остана валат последната година и половина

През последната година и половина Хасково „остана валат“ в буквалния смисъл, след като преди това последното правителство на Бойко Борисов отпусна средства за много проекти в града и региона. Ако ГЕРБ отново участва в управлението тези проекти ще продължат. Това заяви при откриването на кампанията на коалицията ГЕРБ – СДС в Хасково водачът на листата Делян Добрев.

Традиционно те откриха кампанията си с водосвет в църквата „Св. Архенгели Михаил и Гавраил“ в Хасково, където присъстваха голяма част от кандидатите за народни представители на изборите на 2 октомври.

Добрев припомни, че кабинетът на Борисов е отпуснал средства за подмяната на 6 километра водопроводи, асфалтиране, ремонт на стадион младост и нов парк над ДНА, който като военен имот отново е даден на общината от правителството на ГЕРБ. Дори не мога да изброя всички обекти, които бяха финансирани от последното правителство на Борисов, допълни Делян Добрев.

ГЕРБАко ГЕРБ отново участва в управлението тези проекти като околвръстното на града, велоалеята, водния цикъл, асфалтирането ще продължат. Уличната настилка е недобро състояние заради липсата на достатъчно инвестиции. Така е и в цялата страна, защото година и половина не направиха 1 линеен метър магистрала и път, дори мантинелите не могат да сменят, каза още водачът на листата на ГЕРБ – СДС.

„Промяната“ ни донесе 10 пъти по-високи цени на тока и над 20% инфлация, която е рекордна от 1997 година досега, каза още Добрев. Според него дори и на най-способните министри ще им е трудно да се справят с преодоляването на кризите. Той пожела хората да гласуват с разум на 2 октомври.

ГЕРБКандидатите в листата на ГЕРБ-СДС са млади, енергични, доказали се в своята област професионалисти. Затова отборът на ГЕРБ-СДС тръгва уверен към изборната победа с номер 24 в бюлетината.

Ето и листата на ГЕРБ – СДС за изборите на 2 октомври в Хасково:

1.Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45, 46 и 47 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Зам.-председател на Комисията по енергетика в 47 НС, член на Комисията по бюджет и финанси. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец
Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45, 46 и 47 НС. Член на Комисията по земеделието, храните и горите и на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

3. Деян Красимиров Иванов- ГЕРБ Димитровград
Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ „Тодор Каблешков“. Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници, 2017- 2018 е председател на СД на БНЕБ- ЕАД.

4. Иван Величков Минев – гражданска квота
Иван Минев е от Хасково. Завършил е право в Югозападния университет, владее английски и френски език. Член на Адвокатска колегия Хасково от 2012 година, втори мандат член на Дисциплинарния съд към Адвокатска колегия Хасково. Общински съветник в Общински съвет Хасково, председател на Постоянната комисия по обществен ред и законност. Семеен с две деца.

5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград
Божидар Петков е от Димитровград. Магистър по „Икономика и управление“ в Икономически университет – Варна. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково
Евгения Ангелова е от Хасково. Магистър по финанси от University of Miami, САЩ, магистър по бизнес администрация (МВА) от American InterContinental University, Великобритания, бакалавър по международен мениджмънт от Pace University, САЩ. Областен координатор на Жени ГЕРБ Хасково. Депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и Комисията по външна политика. Зам.-председател на Общински съвет Хасково (2011-2014). Семейна с едно дете.

8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково
Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково
Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.

10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталния маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково
Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

12. Мариян Ненков Дервенков
Мариян Дервенков е от Свиленград. Завършил е юридическия факултет на УНСС- София. В момента е студент по магистърска програма на УНСС по специалността „Счетоводство и контрол“. Завършил е курс по юридически английски в Българска ИДЛО Алумни Асоциация. Работил е като юрисконсулт в частния и обществения сектор.

13. Райно Димов Стоянов – СДС
Райно Стоянов е от Хасково. Представител на СДС. Юрист, сътрудник в адвокатска кантора „Стоянов“. Зам.-председател на Европейските демократични студенти на ЕНП, член на Контролния съвет на СДС. Райно Стоянов е семеен с две деца.

14. Живко Жечев Янков
Живко Янков е трети мандат кмет на с. Черногорово, община Димитровград. Завършил „Публична администрация“ в УНСС София, семеен с едно дете.

15. Николай Стефанов Николов – МГЕРБ Харманли
Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с две деца.

16. Хавел Алдинов Карагьозов
Хавел Карагьозов е от Димитровград. Той е на 25 години. Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора, стажант.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button