Спорт

Заради кроса спират временно движението по пътя от Димитровград до Хасково на 7 септември

Заради провеждането на лекоатлетическия крос „Ванко Дяков“ на 7 септември ще се спира движението в участъци от пътя Димитровград – Хасково, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Кросът се провежда за празника на Хасково. Той стартира в 10 часа пред димитровградското кино „Химик“ и финишира по обяд до хотел „Аида“ в Хасково.

За безопасното провеждане на лекоатлетическия крос е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената пътна сигнализация, указанията на придружаващите колоната автомобили и регулировчиците, допълват от АПИ.

Трафикът ще се ограничава в участъците:

· Участък 1 – в Димитровград ще се спира движението по дясното платно на бул. „Трети март“, в отсечката от кино „Химик“ до кръговото кръстовище с път I-5 Димитровград – Хасково;

· Участък 2 – от края на гр. Димитровград до пътен възел „Хасково“, съвпадащ с път I-5 /от 278-ми до 288-ми км/ и по път III-806 Хасково – Минерални бани в участъка от пътен възел „Хасково“ до началото на гр. Хасково. Състезателите ще използват само аварийната лента на десните платна на двете отсечки. Колоната от участници ще се придружава от два автомобила, обозначени с пътна сигнализация. Те ще пренасочват в лявата лента за движение идващите от Димитровград автомобили. На кръстовищата преминаването на състезателите ще се осигурява от регулировчици;

· Участък 3 – в гр. Хасково, от началото на гр. Хасково при км 0 на път III-806 Хасково – Минерални бани до кръстовището с бул. „Съединение“ и след това по бул. „Г. С. Раковски“ до хотел „Аида“, където е финалът на състезанието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button