Регион

Конфискуваха каруца с бракониерски дърва за огрев

Бракониерски дърва за огрев са хванали вчера хасковските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Съвместно със служители от общинското лесничейство на главния път Е-80 те са проверили каруца, натоварена с прясно отсечени дърва за огрев. 21-годишният водач на каруцата от Хасково казал, че взел дървесината от сечище в района на село Узунджово.

Дърветата били нарязани предварително и без поставена контролна горска марка. Съставен му е акт, а каруцата и дървата са иззети.

На автомагистрала „Марица“ пък е задържан 33-годишен сириец с хуманитарен статут без шофьорска книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Демирджшята-Сивия Гълъб Аспарухов
Демирджшята-Сивия Гълъб Аспарухов
08.09.2022 15:46 15:46

Този са го спипали,щото е от хасковските циг@ни. Узунджовските Аспарухови Българи живеят най-близо до гората. Нощем крадат като за световно. Всъщност, наричат се аспарухови българи, но са си чистокръвни циг@ни. Наричат себе си и Демирджии, Сиви Гълъби или просто-узунджовци,(Радиевци, Радневци, Гълъбовци), и др..,. Доказано е в редица научни трудове,че принадлежат към голямата циг@нска група Дасикане Рома (български роми).
Дошли са в България от земите на днешна Сирия,като номади по време на късната византийска империя,прокудени от Индия заради мързеливост,крадливост, двуличност, нечистоплътност, алчност и неблагодарност……Узинджово е пълно с точно такива ,Орки“, назоваващи себе си
българи ,незнаещи,че до 1953 г. ,на втора страница в паспортите на дядовците и бабите им пишеше народност : ЦИГ@НИН.

Back to top button