Любопитно

Над 5 000 празнуваха Деня на Хасково на площадка „Спартак“ – ВИДЕО

Площадка „Спартак“ се изпълни тази вечер с публика за празника на Хасково.

Капацитетът на съоръжението е за 5 000 зрители. На празника бяха дошли доста повече.

Първи на сцената се представиха балет „Рона“ с хореограф Милена Налбантова и балет „Тангра“ с хореограф Дорина Инджова. Те показаха някои от най-новите танци в репертоара си.

ПразникПразникът продължи с певицата от Хасково Памела Калоянова. Тя изпълни някои от вечните български песни, както и нови свои парчета.

ПразникХасковлии бяха поздравени от кмета Станислав Дечев, след което излезе звездата на вечерта Любо Киров. Вечерта по традиция завърши със заря.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Miro A
Miro A
12.09.2022 15:47 15:47

По трагично изглеждащ празник сме нямали. В такива моменти ме е срам да кажа че съм от Хасково. За съжаление присъствах на единствения смислен концерт от програмата ни на Любо Киров, както в Димитровград така и в Хасково и смея да кажа, че сме мнооого зле. Пълна подигравка с нас присъстващите! Повече приличаше на селски събор!

Back to top button