Хасково

Пиян неправоспособен прати спътничката си в болница

КАТ27-годишна жена от село Браница е с фрактура на таза след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Инцидентът е станал вчера около 06:00 часа на пътя Харманли – село Иваново.

Пострадалата се е возела на предната седалка на лек автомобил Опел Астра, управляван от 28-годишен мъж.
Шофьорът, който е неправоспособен, се е движел с несъобразена с пътните условия скорост, изгубил контрол над управлението и спрял в крайпътна канавка.

Спътничката му е настанена в МБАЛ – Хасково без опасност за живота. Алкохолната проба на водача е отчела 0,58 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

През почивните дни пътните полицаи са задържали за 24 часа още трима пияни шофьори. 22-годишен хасковлия и 35-годишен мъж от село Стамболийски са застанали зад волана с 1,78 и 1,70 промила алкохол в кръвта. В ивайловградския арест е 23-годишен мъж от село Славеево, шофирал автомобила си с 1,58 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button