Любопитно

Фолксваген от 1967 г. спечели ретро парада в Хасково

Петър Андреев от Кърджали с „Фолксваген 1 300“ от 1967 г. спечели първо място на изложението на ретро автомобили на площад „Свобода“ в Хасково.

Андреев разказа пред Haskovo.info, че е реставрирал колата в продължение на 4 г. и от 2019 г. тя е в движение. Участвал е с нея и на други изложения, но в Хасково за пръв път печели голяма награда. Петър Андреев има и други ретро автомобили, като в момента реставрира Опел от 1959 г.

ПразникВторо място и една от специалните награди спечели Иван Николов от Стара Загора с „Додж Роял“ от 1957 г. Трети стана Любомир Цветков със Ситроен от 1985 г.

ПразникКупата на кмета беше връчена от Станислав Дечев на Бончо Делчев, който се представи с Ролс Ройс, 1984 г. Публиката пък пусна най-много гласове за Шевролет от 1967 г.

ПразникИзложението се провежда вече 16 г. за празника на Хасково. Организатори са ретро клуб „Тракия“ със съдействието на общината. Тази година участваха над 70 коли от Хасково и страната. По време на ретро парада се представи младата рок група „Прима Виста“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ретро
Ретро
12.09.2022 7:11 7:11

А защо не се споменава за колата на публиката. Много постно.

Back to top button