Любопитно

101 немски овчарски кучета на специализирана изложба в Хасково

101 са участниците в специализираната киноложка изложба за немско овчарско куче, която се провежда на помощните игрища до стадион „Хасково“.

Подобна изложба в Хасково не е правена от 15 г. Тя се реализира с подкрепата на общината и е в празничната програма за Дните на Хасково. Има участници от цялата страна, както и от Сърбия и Гърция, съобщи за Haskovo.info председателят на местна група Хасково за немско овчарско куче Станислав Вълков.

КучетаКучетата се оценяват в различни групи – мъжки и женски, късокосмести и дългокосмести, както и във възрастови групи от 3 до над 24 месеца. Съдия на изложбата е Торстен Каленбах от Германия.
Предвиден е още конкурс за най-добра защита и демонстрации за послушание.

Има награди за всички призови места, за най-малките водачи на кучета, за животните в демонстрациите, както и Купа на кмета. В публиката имаше зрители и с други породи кучета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2022 18:32 18:32

Кучетата си заслужават и купите и наградите! Толкова много са събрани, а те – дисциплинирани!

Back to top button