Хасково

Безводие в Хасково и Минерални бани заради аварии

За безводие в северните части на Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Чешмите са пресъхнали в района на Езиковата гимназия, както и в блокове в квартал „Орфей“.

В същото време от ВиК съобщават за авария на магистрален водопровод от „Караман тепе“ към Помпена станция „Горски извор“. С нарушено водоподаване са селата в община Минерални бани.

Не се съобщава кога ще бъде отстранена аварията, но се предполага, че това ще стане до края на деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дора
Дора
12.09.2022 13:03 13:03

Като ядат банички през цялото си работно време, ще е така. Мързели, мързели, мързели или по точно ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. Виждали ли сме ги как работят .Двама работят, другите пет седят отстрани. До 11.00 ч. ядат, в 12.00ч. излизат в обедна почивка и после за един час, няма какво да направят ииии в 17.00 ч.им свършва раотното време. Паляци.

Клиенти
Клиенти
12.09.2022 13:34 13:34

Авария винаги може да стане. За нея никой не е застрахован. Въпросът е: защо ВиК днес започват работа по отстраняванено й, при уусловие, че тя не е от днес, и те много добре знаят от кога е, защо не бяхме уведомени предварително, за да се потготвим,, ,,в сайта си писаха когато запонахме да звъним. Напомняме им, че ние си плащаме редовно скъпата вода за да имат те заплати.

Back to top button