Регион

Спряха почерпен димитровградчанин в Айтос, дошлият да премести колата – също пиян

Двама димитровградчани са задържани снощи в Айтос, съобщават от полицията.

В 1:50 часа на улица „Славянска“ е спрян за проверка лек автомобил Опел с хасковска регистрация, управляван от 52-годишен димитровградчанин. Дрегерът е отчел, че той шофира с 2.31 промила алкохол. Водачът е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.

Около 4:30 часа 51-годишен мъж също от Димитровград дошъл да премести Опела на своя съгражданин. Полицаите обаче тествали и него, а дрегерът отчел 2.43 промила алкохол. И той отказал да даде кръвна проба.

Вчера следобед пък на пътя Павликени – Сухиндол е извършена проверка на лек автомобил Ауди, управляван от 27-годишен от село Световрачене, известен на полицията. В хода на проверката е изяснено, че той се издирва от СБОП – Хасково, с мярка „установяване на адрес“, като свидетел по досъдебно производство. Връчена му е призовка, а дрегерът е отчел 1.84 промила алкохол и е арестуван.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button