Хасково

Горя къща в Хасково, пламъци изпепелиха фургон

ПожарПожар в къща на ул. „Бъндерица“ в хасковския кв. Хисаря са гасили огнеборците вчера, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Инцидентът, причината, за който е неустановена, е станал около 13:00 часа. Пламъците са  унищожили 140 кв. м. покривна конструкция, покъщнина и документи.

При друг пожар в село Долно Брястово изгоря фургон. Техническа неизправност на сламопреса пък е изпепелила 400 бали фураж и 100 дка стърнище с небалирана слама в местността „Речните лозя“ край Свиленград.

През изминалото денонощие огнеборците са гасили още 7 пожара без материални загуби в сухи треви в Хасково, Минерални бани, Димитровград, Харманли, Симеоновград и Тополовград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
24.06.2011 20:23 20:23

В квартал Хисаря няма път и пожарната не може да мине,всеки граби по метър два от пътя,които път е общинска собственост ,и никой не им търси отговорност,те са недосегаеми,а във ул,Враца на средата на пътя има и построена тоалетна,на самия път, как да мине пожарна или линейка.Тези които са на общинско място да бъадат санкционирани и да развалят построеното от тях.Тогава ще има достатъчно място да се разминат дори 2 камиона,а сега и малка кола не може да мине.

Back to top button