Регион

Задържаха трима сутеньори в свиленградски бардак

Полиция, илюстрацияТрима мъже, занимаващи се с трафик на момичета и предоставянето им за развратни действия са с прокуроска мярка „задържане“, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

В рамките на седмица свиленградските полицаи са установили мъжете и местата, където се е осъществявала престъпната дейност. Според разследващите бар в Свиленград се е използвал за място, където проституиращи момичета се вземат от клиенти, предимно турски и гръцки граждани и се отчита заработеното от тях.

Задържани са трима познати на органите на реда мъже на възраст 24 години от Свиленград, 30-годишен от Созопол и 36-годишен бургазлия, за които има данни, че упражняват контрол над проституиращите момичета и прибират заработените от тях пари.

Установени са 5 пълнолетни момичета от различни градове на страната, които се водят на трудови договори като сервитьорки и танцьорки, за да се избегнат проблемите с контролните органи.

От бара са иззети документи и други веществени доказателства. Извършена е и внезапна проверка на свиленградски хотел, където в една от стаите е открита 19-годишна ямболийка с гръцки гражданин, установена като едно от проституиращите момичета от бара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.06.2011 12:59 12:59

И СЕГА К’ВО ? ХОРАТА ДА ЛЪСКАТ БАСТУНА ЛИ ?????????

Back to top button