Регион

79 зрелостници от СОУ „Д-р Петър Берон“ се дипломираха

Зрелостниците79 зрелостници от СОУ „Д-р Петър Берон“ – Свиленград  получиха дипломите си на официална церемония в голямата зала на общината.

Сред гостите на събитието бяха председателят на общинския съвет Таня Коларова и кмета Георги Манолов. Той връчи грамоти и плакети на отличниците на випуска Светлана Стоянова, Невена Ганева, Николай Йосифов и Филип Тенчев и пожела на всички млади хора да се реализират успешно в живота, да бъдат космополити и много да пътуват, но никога да не забравят своите корени. 

Грамоти и предметни награди от училището раздаде на  всички зрелостници директорката Петя Благоева. От името на съучениците си Стоян Нешев благодари на учителите за труда им и пожела на връстниците си успешен път в живота. 

За тържествената церемония младежите бяха облечени в дълги тоги и шапки, които накрая хвърлиха нагоре, отброявайки до 12.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button