Регион

При акцията в Симеоновград: Намериха храни и лекарства без етикети, глобиха десетки шофьори

170 опаковки на лекарствени препарати с надпис на турски език без задължителен етикет на български език са открити в хранителен магазин при специализираната операция в Симеоновград, съобщават от полицията.

За нарушението е образувана преписка. Служители от Агенцията по храните са констатирали с протокол, че в магазина се съхраняват хранителни продукти от турски произход също без български етикет.

В друг от проверените магазини служителите на НАП са констатирали неизравняване наличността на касата на обекта. Съставен е протокол.

АкцияВ рамките на 6 часа пътните полицаи са проверили 181 автомобила и 206 души. На нарушителите са съставени 6 акта, 27 фиша, връчени са 3 електронни фиша.

АкцияHaskovo.info припомня, че операцията стартира в 10 часа с участието на 60 полицаи и жандармеристи, служители на НАП и Агенцията по храните. На входовете и изходите на града бяха поставени контролно-пропускателни пунктове, като се образуваха колони от коли.

Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, хора от криминалния контингент. Операцията е насочена към обезпечаване на обществения ред, противодействие на конвенционалната престъпност и предотвратяване на престъпления, свързани с предстоящите избори.

Подобни операции ще се провеждат през следващите дни в цялата Хасковска област.

Полиция блокира Симеоновград, проверява се всичко – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мхм
Мхм
15.09.2022 17:39 17:39

В Хасково ще има ли подобна акция?

Име
Име
16.09.2022 14:57 14:57

Автоморгата точно до патрула що не проверихте – или си плаща редовно

Back to top button