Хасково

Хасково и Димитровград без паяци, нямат лиценз

ДАИ проверява паяцитеХасково остана без паяци, които да извозват автомобилите- нарушители на наказателен паркинг. Причината е, че четирите средства за вдигане на коли нямат лиценз за вътрешен превоз на товари.

Днес инспектори на Държавната автомобилна администрация извършват проверка на паяците. Очаква се общинското предприятие „Паркинги и гаражи“ да отнесе акт заради липсата на лиценз.

ИспекторитеИма промяна в законодателството от април и досега трябваше да набавим нужния лиценз, но закъсняхме, коментира пред Haskovo.info заместник- кметът Кирил Керанов. Според него няма нищо фатално в ситуацията, просто градът ще остане без паяци за известно време.

Това обаче не означава, че неправилно паркиралите шофьори ще се разминават без наказания, допълни Керанов. Вместо досегашните 34 лева за извозване на колите до наказателния паркинг, временно ще се налагат само фишове, които са на стойност 25 лева.

По-късно стана ясно, че подобна проверка е извършена и в Димитровград. Там също от днес няма да се вдигат неправилно паркираните автомобили.

Вижте още по темата във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
краси
краси
24.06.2011 20:57 20:57

Кире,Кире, голям нещастник си!И си много прост!

Анонимен
Анонимен
26.06.2011 18:01 18:01

кире ти си готов за кмет,точно от такъв се нуждаем.другарите са те научили да лежиш и да чякаш заплатата пък работата да я вършат китайците,като дойдат.

ЕЛИ
ЕЛИ
28.06.2011 11:12 11:12

ВСИЧКО СИ ГО БИВА,О ДА ВДИГАТ ИНВАЛИДНА КОЛА ОТ ПАРКИНГ ЗА ИНВАЛИДИ АКВО МУ КАЗВАТЕ НА ТОВА.ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ ГЕНЕВ ВДИГА ИНВАЛДНА КОЛА,А ОСТАВЯ ЛЪСКАВИ ВОЗИЛА,ПАРКИРАЛИ НА ПАРКИНГ ЗА ИНВАЛИДИ И ТОВА АКО Е РЕД……ДА ВСЕКИ ГО Е СТРАХ ОТ ВОДАЧИТЕ НА СКЪПИТЕ ИЗЛЪСКАНИ ВОЗИЛА.МОЖЕ БИ ЗАТОВА ТОЙ СТАНА ВЕФ НА ПАЯЦИТЕ,ЗА ЗАСЛУГИ ПРЕД ВЛАСТТА НА ОБЩИНА ХАСКОВО..,……………………………….

Back to top button