Хасково

БОП надвиха КАТ с 13:4 за празника на МВР

Футболния турнирФутболен турнир между полицейските отбори стартира от днес на спортното игрище на Учебен център Кенана към Областната дирекция на МВР – Хасково. Поводът за спортното състезание, което ще продължи до сряда е празникът на МВР, който се отбелязва на 5 юли.

Близо 80 служители от Районните управления в Хасково и Харманли, ДАНС, БОП, Икономическа полиция, пожарникари и СОД ще участват в турнира. Те са разделени на 10 отбора. 

Първият мач днес се игра между СБОП и КАТ – Хасково. Той завърши с разгромяващ резултат 13:4. След оспорван двубой между Икономическа и Охранителна полиция, който завърши с равен резултат 5:5.

Финалите ще се играят в сряда. Победителите ще получат купа.  

Освен футболния турнир по повод празника на МВР от Областната дирекция в Хасково организират и друга проява – традиционното надстрелване между полицаи и журналисти, което ще се проведе на 1 юли на стрелбище „Диана“.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button