Хасково

Наградиха участниците във „Ваканция без дрога“

Елена МариноваПо-добре да се занимаваме с нещо по-полезно, а не да си проваляме живота с дрога„, това вече е осъзнала шестокласничката Елена Маринова от хасковското училище „Шандор Петьофи“, която взе първа награда в раздела за рисунка и карикатура в конкурса „Ваканция без дрога“.

Той бе иницииран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните по повод Международния ден за борба с употребата и разпространението на наркотици- 26-ти юни. 

Божидара КостоваВ своята рисунка „Един по-добър свят без дрога и наркотици“ Елена се е опитала да покаже различните видове дрога и как чрез тях човек може да съсипе живота си.

В раздела за разказ или есе първото място е за петокласничката Божидара Костова от училище „Св. Паисий Хилендарски“, а деветокласникът Димитър Симеонов от Професионалната гимназия по механо и електротехника стана първи в раздела за мултимедийна презентация.

В раздела за снимка или фотоколаж на първо място е десетокласничката Айдъз Исмаил от Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

Димитър СимеоновТя е направила фотоколаж от 4 снимки и текст „Ти избираш как да живееш. Направи своя избор!“. Момичето е участвало в конкурса, защото иска младите хора заедно да се борят срещу наркотиците. „Аз лично не бих опитала дрога“, категорична е Айдъз.

От Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните раздадоха и много поощрителни награди, както и награди на 7 доброволци, участвали в оценяването на творбите. „Ваканция без дрога!“ пожела на всички заместник-кметът на община Хасково Венко Точевски.

Айдъз Исмаил Награждаването

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button