Спорт

„Дунав“ отново спря „Саяна Хасково“ за Купата

Футболистите на „Саяна Хасково“ отпаднаха от турнира за Купата на България, след като загубиха с 1:2 домакинството си в 1/32-финалите от „Дунав“ (Русе).

Първото полувреме завърши при резултат 1:0 за гостите, като попадението вкара Василен Марков в 15 минута. След почивката Димитър Алексиев изравни резултата в 63 минута, но Мирослав Будинов отбеляза втори гол в 88 минута, който се оказа победен.

ФутболHaskovo.info припомня, че през пролетта „Дунав“ отстрани „Саяна“ в полуфиналите за Купата на Аматьорската футболна лига. Сега „Дунав“ са в средата на класирането във Втора лига. Хасковлии се състезават в Трета лига.

ФутболМеждувременно футболисти поискаха бордюрите пред резервните скамейки да бъдат свалени, защото се спъват в тях и е възможно да се контузят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Против
Против
22.09.2022 22:16 22:16

Кмете нашите данъци на саяна ли ги даваш! Време е да се вземат мерки.фирменото отборче да направи промени

Браво
Браво
23.09.2022 21:32 21:32

Не знам, кой на кой какво дава ама браво, поне се видя че имаме не лош отбор, конкурентен на професионалните!

Last edited 1 year ago by Браво
Back to top button