Външни публикации

Ръководство за носене на мъжки обеци

Обеците за мъже са моден елемент, който определено се утвърди през последните няколко години. Разбира се, все още „царят“ дадени норми що се отнася до този вид бижу. Макар и двата пола да могат да носят обеци, много хора смятат, че дългите и висящи обеци са по-подходящи за дами, отколкото за мъже.

Истината е, че мъжките обеци са много добър аксесоар, тъй като дизайнът им е изработен по специален начин, който да подхожда на мъжкото тяло. В този ред на мисли, ако носите обеци, то трябва да се подсигурите, че си пасват с визията на вашите други бижута, както и облеклото и часовника ви.

Искате да разберете повече тънкости за това как да носите мъжки обеци правилно? В това ръководство ще разгледаме основните принципи и правила!

Как да носим мъжка обеца?

Независимо дали са от неръждаема стомана или благороден метал, мъжките обеци могат да бъдат както обожавани, така и осмивани. Въпреки това, някои дами намират за привлекателно, когато мъжът носи амазонски бижута в ушите си.

Както при всяко друго бижу, обеците трябва да допълват формата на лицето и тена на кожата ви в допълнение към вашия стил. Разбира се, най-страхотно изглеждащата обеца за един мъж е въпрос на лично предпочитание, независимо дали той предпочита шипове, висящи обеци, тип халки или тунели.

Най-различни видове мъжки обеци от неръждаема стомана можете да откриете в онлайн магазина на приятелите ни от ICED OUT.

Решете къде и как искате да пробиете ушите си, преди да си вземете обеци, ако все още не носите. Всичко зависи от вашите предпочитания и стила обеци, който избирате. Носенето на чифт прости, тъмни шипове е сдържан, консервативен стил. От друга страна, един златен обръч е повече от достатъчен за повечето случаи.

От друга страна, някои типове обеци изискват игла да бъде поставена в хрущяла ви. Въпреки това силно ви препоръчваме да извършите щателно търсене на най-добрия професионален боди пиърсър във вашия регион.

Как да носите обеци със стил?

Макар да сме на мнението, че носенето на обеци трябва да е съобразено изцяло с вашия личен начин на обличане, все пак има някои тънкости, които можете да последвате, за да сте сигурни, че носите вашето мъжко бижу със стил:

  • Уверете се, че избраните от вас обеци идеално пасват на структурата на лицето и тена на кожата ви, преди да ги закупите. Имайте предвид, че не всички цветове обеци изглеждат еднакво добре на различните тонове кожа.
  • Когато един мъж носи обеци, той изглежда стилен. Така че можете да носите ярки и необичайни обеци, ако търсите по-спокойна, но фънки визия. Класическите диамантени обеци за уши са идеалният аксесоа, ако целите авангардна, но стилна визия.
  • Проверете вените си на китката и лакътя, за да определите дали имате студена или топла кожа. Тези със студена кожа ще покажат сини вени, докато тези с по-топла кожа може да видят зелени вени.
  • Обеците от сребро и бяло злато за мъже се предлагат в различни форми и размери и изглеждат страхотно във всяка една социална среда. Златните висящи обеци обаче трябва да се носят със също толкова богат ансамбъл поради забележителният им външен вид.
  • Златните обеци тип халки са чудесен начин да облечете външния си вид, ако сте по-скоро спортен фен. Въпреки че диамантените обеци могат да изглеждат крещящи, когато се носят с ежедневно облекло, те могат да осигурят допълнителен слой изтънченост на по-официалното облекло.

Колко обеци можете да носите?

Колко обеци може да си позволи да носи един мъж? Разбира се, стилът на вашите обеци и вашите вкусове играят огромна роля. Носенето на чифт прости, тъмни шипове се свързва със сдържан, консервативен стил. Една златна халка, от друга страна, е достатъчен аксесоар за повечето случаи.

Подобно на избора на облекло за деня, решението да си пробиете ушите е изцяло във вашите ръце. Въпреки това, носенето само на една или две обеци може значително да повлияе на начина, по който изглеждате в очите на останалите.

Всеки, който се наслаждава на модата и е в крак с най-новите тенденции, може да се възползва от този аксесоар, за да подобри своя стил.

Back to top button