Хасково

Свободни работни места в полицията и военния полигон „Корен“

Вакантна длъжност за разузнавач е обявена в Районното управление на полицията в Хасково.

Мястото е в сектор „Криминална полиция“. Кандидатите трябва да имат поне 3 г. стаж в МВР и да са с висше образование.

В Гранично полицейско управление – Ивайловград има място за системен оператор. Минималните изисквания към кандидатите са да имат поне средно образование, компютърна грамотност, стаж не се изисква, да не са осъждани.

Основното трудово възнаграждение е в размер от 710 до 1 063 лв. Върху заплатата се начислява и добавка за работа в МВР в размер на 5%.

На военния полигон „Корен“ край Хасково се търси главен специалист в регистратура за класифицирана и некласифицирана информация. Кандидатстването е до 30 септември. Изисква се компютърна грамотност, не е нужен опит.

Основното месечно възнаграждение е 873 лв., има процент за всяка година трудов стаж и 32% за работа в Министерството на отбраната. Осигурени са още средства за представително облекло и порционни пари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоро
Жоро
24.09.2022 10:47 10:47

Без пари работят там

Back to top button