Хасково

Крадец ограби 8-годишна, 11-годишни нападнаха къща

Полиция8-годишно момиченце е било ограбено снощи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Към 21:30 часа в районното управление е получен сигнал от бащата на детето. Той съобщил, че изпратил дъщеря си до магазина до блока им в кв. „Орфей“. Там я спрял непознат мъж, който й запушил устата и й взел стотинките и обеците.

Четирима непълнолетни са доведени в районното управление в Ивайловград. Вчера около 18:30 часа е получен сигнал от 50-годишен мъж от село Железино, който съобщил, че прибирайки се в дома си установил, че входната врата на дома му е разбита.

Като влязъл вътре бил ударен с камък по главата от непознато момиче, след което няколко лица са избягали от къщата.

Полицаите установили и задържали 15-годишна девойка от кърджалийското село Чуково и три момчета – двама на 11 и 12-годишен от селото. От децата са снети обяснения в присъствието на родителите им. След оглед е установено, че от жилището на жалбоподателя няма извършена кражба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
петлюра
петлюра
29.06.2011 15:55 15:55

е и сега какво ние ги хващаме те ги пускат–тия са малолетни а трябва да понесат наказание–предлагам някой надарен мангал да се извика в полициятаи да ги клати 24 часа така че да им държи влага докато са живи

Back to top button