Хасково

Всеки трети търговец, проверен от НАП след 17:30 часа, в нарушение

Касов апарат10 търговци в нарушение спипа НАП само за няколко дни при внезапни проверки в извънработно време. Проверени са общо 34 обекта в Хасково, Димитровград и Свиленград.

Посещенията умишлено са след 17:30 часа, за да се проследи дали търговците са стриктни в издаването на касови бележки, независимо от часа. В полезрението на инспекторите са били хранителни и промишлени магазини, складове и кафенета, които работят с клиенти до късно вечер. 

На десетимата нарушители вече са съставени актове именно заради пропуски в издаването на фискални бонове. Това са 4 магазина в Хасково и още 2 в Свиленград, както и четирима търговци с маси на димитровградския пазар

Инспектори от НАП започват 24-часови наблюдения в питейни заведения в областта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.06.2011 20:20 20:20

ТИЯ ЕВРОИНСПЕКТОРИ,ЗАЩО НАБУТВАТ НАПА С ИЗВЪНРАБОТНО ВРЕМЕ,КОЕТО ТРЯБВА СПОРЕД КОДЕКСА ДА СЕ ПЛАЩА ДВОЙНО.АМИ АКО НЕ БЯХА ХВАНАЛИ ИЗДЪНКИ НАЛИ НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМ ПЛАТИМ

Back to top button