Избори 2022 - Предизборни публикации

Божидар Петков: ГЕРБ предлага експертиза и екип за решаването на проблемите!

Божидар Петков е магистър по „Икономика и управление“ в Икономически университет – Варна. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

Божидар e на 31 години и се занимава с бизнес. Той е непримирим и изпълнен с желание да промени средата в България. Търси своите пътища там, където има каузи. Намира баланса между многото работа, семейството и обществените дела.

Организиран и изпълващ времето си със съдържание, така както могат само хората в частния бизнес. Отговорен към всичко, с което се заеме и не се заема с неща, които не е способен да изпълни. Казва, че не обича празните обещания.

Иска да промени отношението на хората към политиците, но все по-често самият той се сблъсква с разочарованието от големите обещания, които не достигат до отделния човек.
Това, в което е убеден обаче е, че всеки трябва да прави възможното, според силите и възможностите си, за да променя средата в страната към по-добро.

Смята, че хората от бизнеса могат да бъдат най-обективни и критични в оценката на едно управление, защото работят в условията, осигурени от самата политика.

Вярва, че експертния потенциал на ГЕРБ е този, от който има нужда страната в момента и приема да участва в листата на партията за предстоящия вот за избор на ново народно събрание. Като критично мислещ млад човек е убеден, че България има нужда от инвестиции, които да стимулират бизнеса и предприемчивите хора.

Божидар Петков е с номер 24 в бюлетината за ГЕРБ-СДС и преференция 106.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button