Избори 2022 - Предизборни публикации

Хавел Карагьозов: Здравето и живота на човек са безценни!

Хавел Карагьозов е на 25 години. Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора, стажант. Хавел е от онези млади хора, които искат да се реализират в своя град.

Смело отстоява позициите си и е отдаден напълно на каузите, в които вярва. Предопределен за медицината, той е трето поколение лекар в семейството. Приема това като свое призвание. Израсъл с разговорите, прегледите и работата с пациенти, той следва пътя на своите родители и именит дядо. Като петокурсник по медицина Хавел вече се води стажант, което повишава още повече отговорностите му, но за него това е продължение на възпитанието, че здравето и живота на човек са безценни.

Включва се в политиката като едно от новите и прогресивни лица на ГЕРБ. Споделя разбирането, че професионализмът трябва да е водещ при решаването на проблемите. Изцяло застава зад принципа, заложен в програмата на ГЕРБ, че българите трябва да бъдат здрави, а не излекувани, и в този смисъл превенцията, профилактичните прегледи, детското и майчино здраве са най-важни.

Като млад човек, той познава добре желанията на своите колеги и стремежа да се развиват, да имат възможности за специализации и осъвременяване на познанията. Хавел е категоричен, че визията на ГЕРБ в тази посока, чрез създаването на съвременни симулационни центрове и цялостна политика към стимулиране на медицинските специалисти да развиват потенциала си в страната е най-доброто решение.

Хавел Карагьозов е с номер 24 в бюлетината за ГЕРБ-СДС и преференция 116.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button