Любопитно

20-годишнина отпразнува хасковският клуб „Родолюбие“

Клуб „Родолюбие“ при Военен клуб – Хасково празнува днес 20 години от създаването си, съобщават от общината.

По повод годишнината Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва и клуб „Родолюбие“ връчиха награди за заслуги на най-изявените членове на доброволната организация за неуморната им работа в полза на Родината.

ПразникКметът Станислав Дечев поздрави членовете на клуба. Той им пожела още дълги години да бъдат все така заедно и сплотени за каузата България.

Клубът е основан през 2002 г. от 16 жени. Избрано е 5-членно ръководство с председател Йорданка Георгиева и членове: Горица Атанасова, Петя Георгиева, Радка Тодорова и Ани Вълкова. Постепенно клубът се разраства и надхвърля 100 човека.

Основни направления в работата са организационното укрепване, патриотичното и родолюбиво възпитание, социална дейност и съвместна дейност с други институции и организации.

В празничния концерт участваха Вокално студио „Южняче“ при ОУ „Св. Иван Рилски“, балет „Тангра“ и съставите при Военен клуб – Хасково – Клуб по спорни танци „Гранд“ и Фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button