Спорт

Григор Димитров загуби при завръщането си на Sofia Open

Григор Димитров загуби с 3:6, 6:7(3) от Иля Ивашка при завръщането си на Sofia Open, съобщават от федерацията по тенис.

Двубоят продължи час и 51 минути, а успехът класира тенисиста от Беларус за четвъртфиналите в надпреварата, където ще срещне Лоренцо Сонего (Италия) или Холгер Руне (Дания).

ТенисИвашка, който в понеделник остана на корта 3 часа и 22 минути при победата в първия кръг срещу Микаел Юмер, започна много силно срещата и с пробив в първия и последния гейм взе откриващия сет.

ТенисВ началото на втория сет хасковлията изравни играта, като в първите си три сервис-гейма загуби общо една точка. При 3:4 обаче започнаха проблемите на третия поставен в схемата. Сервирайки в осмия гейм той бе изправен пред ситуация 15:40, но успя да пласира няколко добри първи сервиса и се измъкна – 4:4.

ТенисПри 5:6 ситуацията се повтори, но този път точките за пробив бяха с цената на мачболи. Димитров успя отново да се спаси от 15:40 и вкара сета в тайбрек. В него Ивашка поведе с 6-3 точки и този път успя да реализира още първия мачбол.

На трибуните бяха родителите на Гришо, тенисисти и фенове от Хасково.

Тенис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button