Регион

Пиян падна от моста на път за дома си в село Елена

Злополучният мост, снимка от групата на селото във Фейсбук50-годишен мъж паднал от моста в хасковското село Елена тази вечер. Инцидентът станал около 20:00 часа.

След запой в селската кръчма Васви Ибрям тръгнал да се прибира, но след 50-тина метра паднал на земята. Негови съселяни го подканили да стане и да се прибере. Лазейки мъжът се отправил към къщи, но пречка по пътя към дома се оказала селската река.

За случилото се потвърди кметът на село Елена Руси Колев. Пред Haskovo.info той разказа, че местните хора се обадили на Спешна помощ, от където сигнализирали и „Гражданска защита“. Докато линейката да стигне до Елена хората от селото измъкнали пияния Васви от реката. „Видимо беше добре, но за всеки случай медиците го прегледаха“, допълни кметът.

Според хората в село Елена това не е първото подобно изпълнение на пострадалия мъж, който често си пийвал. 50-годишният Васви е женен с три деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button