Регион

35-годишна румънка загина на пътя Гълъбово – Симеоновград

Румънската кола е излетяла от пътя и се е ударила в дърво35-годишна румънка е загинала на място при катастрофа на пътя Гълъбово – Симеоновград. Инцидентът е станал малко преди обяд. На няколкостотин метра след Гълъбово в посока Симеоновград шофьор на румънска Шкода Фабия губи контрол над автомобила и се удря в крайпътно дърво.

37-годишният водач е с фрактура на шийни прешлени. Настанен е в пловдивска болница с опасност за живота. Пострадал е и още един от пътниците – 38-годишен мъж, който е със счупен крак. 30-годишна жена се е разминала без последици. Загиналата е пътувала на предната седалка до шофьора. Всичките 4 души в колата са румънци.

Причините за катастрофата са несъобразена скорост и неравностите по пътя, съобщиха от областната дирекция на МВР Хасково. Това е пътният участък, срещу лошото състояние на който хората от Симеоновград протестират от години. Част от шосето е и улицата, където на Великден загинаха 6 младежи.

 Трупът на загиналата престоя край пътя повече от 3 часа  Колата е излетяла от пътя и се е ударила в дърво

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hristo6699
hristo6699
03.07.2011 18:34 18:34

затова си купуваме винетки.

Ивант Петров
Ивант Петров
04.07.2011 14:45 14:45

Точно в този случай, нека да не плюем отново пътя, като виждат какъв е пътя да карат бавно! Румънците са като изпуснати животни на пътя! Лека и пръст на жената!

nik
nik
11.08.2011 13:02 13:02

Could you tell me exactly what happened there?

Back to top button