Хасково

Показват Римския мост над река Армира на Моста на въздишките

ИзложбатаРимският мост над река Армира, църквата в ивайловградското село Долно Луково и крепостта Лютица са трите забележителности от Хасковска областта, включени в изложбата на Експедиция „Преоткрий България“.

Тези малко известни исторически обекти са заснети от хасковския фотограф Тихомир Петков. Фотосите са изложени на „Моста на въздишките“ зад НДК. 

църквата в ивайловградското село Долно ЛуковоВ експозицията участват майстори на обектива от цялата страна, а общият брой на творбите е 60.

Всеки, който иска да подкрепи „Преоткрий България“, може да закупи хартиено копие на изложените снимки в размер 50 на 70 см на цена от 80 лева чрез сайта на Агенция Булфото.

Събраните средства ще бъдат използвани за популяризирането на нови исторически открития и обекти. Изложбата е открита за посещения до 14 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button