Хасково

Инфекциозно грейна след ремонт за 120 000 лева

ОткриванетоОбщият и интензивен сектор в Инфекциозното отделение към МБАЛ – Хасково бяха официално открити днес. След няколкомесечен ремонт ръководството на болницата и шефът на отделението д-р Петър Хубенов си честитиха 8 обновени стаи и манипулационна.

„Ремонтът започна в края на миналата година и 120-те хиляди за него са от бюджета на болницата“, съобщи заместник – директорът по стопанска дейност на лечебното заведение Симеон Пачеманов. 

Сред ремонтираните стаи има и една, която е ВИП. Това, което я отличава от останалите е, че в нея има не три, а две легла, климатик, гардероб и хладилник. Престоят в нея струва 35 лева на вечер.

Инфекциозното отделение на МБАЛ – Хасково разполага общо с 14 стаи, които са с капацитет 35 легла.

На официалното откриване на ремонтираните стаи присъстваха депутати от ГЕРБ и областният управител на Хасково Ирена Узунова и началници на отделения в Многопрофилната болница.

ВИП стая Обикновена стая
Image Ирена Узунова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
болен
болен
04.07.2011 15:16 15:16

Не ми стана ясно каква е заслугата на този Петров и компанията му за обновяването на инфекциозното.Май е толкова, колкото на Б.Б. за лентите, които реже.

j
j
04.07.2011 15:25 15:25

Kolkoto i da mi e nepriyatno tryabva da priznaya,che celiyat remont se dulji na onia prostak Shopov.Spravka-izpulnitelyat na remonta,kakto i pregled na komentarite na Pandov za tozi remont i Shopov.Tupo,no e fakt !

ivan penev
ivan penev
04.07.2011 16:45 16:45

АБСОЛЮТНО ВЯРНО, ЗА РЕМОНТА ИМА ЗАСЛУГИ САМО „КРАДЕЦА“ ШОПОВ. АКО БЕШЕ ТОЙ ШЕФ ЩЕШЕ ДА ТЕЧЕ РЕМОНТ НА ВСЯКЪДЕ И ПАРИ ЩЕШЕ ДА ИМА, КАКТО Е ИМАЛО. А ТЕЗИ МИШКИ НА СНИМКАТА ДА ВЗЕМАТ ПО ЕДНО ОДЕАЛО И ДА ЛЯГАТ.

да така е
да така е
04.07.2011 21:53 21:53

да точно така pravilno j за ремонта има заслуги Д-р Шопов. той си беше пич на място тва е, колкото и да го хулите и да го приказвате.

дядо щукар от гремячий лог
дядо щукар от гремячий лог
05.07.2011 15:14 15:14

шопов бил пич- да такива пичове се възползват идеално от създаденото безвластие в държавата и максимално се облагодетелстват както ще стане и тия в момента да не мислите че пандов пачеманов и сие пасат трева и магарешки бодили Вижте бат иван как се е разпелил като паун заедно с фани и иренка

ЛЕКАР
ЛЕКАР
08.07.2011 21:25 21:25

Вие дето аплодирате Шопов знаете ли колко пари открадна заедно с мишока Пандов и благодарение на тях болницата е с най- много дьлгове след пловдивската и две от заарата. Другите поне работят нещо а хасковската и не работи. Време е да я закриват.

Back to top button