Хасково

Станчев вярва, че ще стигне на балотаж с кандидата на ГЕРБ

Пресконференцията на БСП ХасковоОбявеният в събота кандидат на БСП за кмет на Хасково Иван Станчев вярва, че ще стигне до балотаж с кандидата на ГЕРБ за градоначалническия пост. Това обяви той на пресконференция днес.

БСП води разговори с много политически сили за коалиция, но на този етап няма да ги обявяваме, каза Станчев. Решенията на общинската конференция не са окончателни, но вероятно ще бъдат подкрепени в София, допълни кандидатът.

Иван СтанчевСпоред Станчев БСП има огромно влияние в Хасково и ще има поне 8 селски кметове в общината. Толкова според него ще бъдат и червените съветници в местния парламент. Изборите в региона обаче не могат да бъдат спечелени без участието на ДПС, коментира червеният кандидат и председател на общинската организация на партията.

На конференцията на БСП в събота е приета декларация до председателя на парламента, премиера и министъра на земеделието против уволнението на Светла Бъчварова като председател на Селскостопанската академия. Бъчварова е областен председател на БСП в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sveti Joan Krastitel
Sveti Joan Krastitel
04.07.2011 13:31 13:31

Божеее, те вярват ли си,нима това е вярно и как ще се сбъдне тази мечта лелеяна?

Анонимен
Анонимен
04.07.2011 14:36 14:36

Мечти, мечти.Те поне са безплатни.Тоя боклук долен заедно с дъртата чанта Масларката са за разстрел.Измет долна крадлива.Нямат наяждане.Изчезнете от лицето на Земята и ще зарадвате народа.Скрий си мазната муцуна продажна.

избирател
избирател
04.07.2011 16:35 16:35

Станчев щял да е на балотаж с кандидата на ГЕРБ.А такъв няма.Това си е чиста шизофрения.

Анонимен
Анонимен
04.07.2011 19:27 19:27

haaaa haaaaaaaa haaaaaaaaa toz komunist e lud

КСВ
КСВ
04.07.2011 19:38 19:38

защо изтрихте петте коментара преди 13.31ч.

друг избирател
друг избирател
05.07.2011 10:01 10:01

Абе умници, стига сте се плюнчили. Колко ви плаща Георги Иванов за това, дано си заслужава усилията. Иван е пич, който го познава ще го каже. Всичко каквото е постигнал, го е направил сам, без да краде общински пари. Цялото БСП е зад него. Някакви си слуги на кмета не могат да го умърсят. Има мозък в главата си. Ако искате да престанат издевателствата и да има прозрачност в управлението – това е човекът.

анонимен
анонимен
05.07.2011 11:30 11:30

Иван Станчев е добър човек, със сигурност можем да кажем, че влиза в изборите с най-чисти намерения. Има виждане за управлението на града, което не е лошо, има обаче и своите минуси, а един от тях, и то основен е че е НЕИЗБИРАЕМ. Трудно, много трудно другарят Станчев ще успее да събере гласове, и както изглежда дори няма да е трети.

Back to top button