Регион

Загиналата жена е на 36, пострадали са мъжът й и 4 деца

Шофьорът на опела не е пострадалСемейството гастарбайтери, което катастрофира в ранния следобед на магистрала Марица край Любимец е пътувало от Германия към Турция. Загиналата жена е на 36 години. По първоначална информация е била бременна.

Към 14:35 часа Фолксваген шаран, в който е пътувало семейството, започнал изпреварване на Опел Астра. Ванът ударил отзад лекия автомобил и шофьорът изгубил контрол. Фолксвагенът се ударил в мантинелата и се преобръщал в продължение на над 50 метра.

48-годишният шофьор е с охлузни рани. Загинала е съпругата му. При катастрофата са пострадали и 4 деца. 8-годишно момиченце е със счупена ръка, а три момчета – на 2, 5 и 9 години са с охлузни рани.

Заради инцидента в продължение на часове платното на магистралата в посока Харманли – Любимец бе затворено, а движението се пренасочваше по стария път.

Това е първата катастрофа с гастарбайтери това лято. Преди две години на днешната дата стана най-тежкият инцидент с прибиращи се в родината си. На няколко километра от Любимец загинаха 7 души.

Вижте видео репортаж от катастрофата

 Трупът на жертвата бе вдигнат за аутопсия два часа след инцидента  Колата се е въртяла в продължение на 50 метра
 Катастрофата  Катастрофата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.07.2011 20:42 20:42

nishto novo kvo mogat da napraviat govedata

ЕДИН
ЕДИН
05.07.2011 9:40 9:40

Най напред ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ настоящи и бивши служители на реда и закона,оплювани,охулвани,оклеветени и т.н. но при вида на снимките и видеоматериала….А тая простотия няма да свърши с това произшествие,лека и пръст на загиналата а децата по бързо да се оправят.За изрода предизвикал този ад най голямата строгост на закона.

Back to top button