Хасково

МВР празнува, д-р Еленски с награда от Цветан Цветанов

д-р Христо Еленски132-годишнина от създаването на МВР се отбелязва днес. По този повод служители на Областната дирекция в Хасково, както и съдебният лекар д-р Христо Еленски бяха наградени за добрата си работа през изминалата година. 

За проявена инициативност и високи професионални резултати признание получи временно-изпълняващият длъжността зам.-директор на ОДМВР-Хасково Недан Хаджиев. Той е награден с огнестрелно оръжие „Глок 19“, кал.9/19 с боеприпаси. Поводът – задържана престъпна група през месец април в момент на продажба на хероин.

Разбит канал за контрабандни цигари донесе „Глок 19“ и на началника на група към сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ Владимир Марешов.

За професионално изпълнена важна служебна задача, възложена от директора на Областната дирекция на МВР – Хасково комисар Петьо Петров, с минимална работна заплата са наградени трима служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Хасково. Това са Петър Динков, Георги Георгиев и Владимир Марешов.

Парична награда за разкрито убийство получават и служителите от хасковското Районно управление на полицията Вълчо Парасков, Петър Димитров, Георги Георгиев, Венко Митев, Стойчо Стойчев и Светлин Суранджийски.

комисар Петьо ПетровС „Обявяване на благодарност“ комисар Петьо Петров награди и разузнавач Ивайло Ангелов от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ за проявена инициативност и постигане на високи резултати в борбата с контрабандата на безакцизни цигари.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов признане за висок професионализъм, дългогодишно оказвано съдействие по противодействие на престъпността в района на ОДМВР-Хасково получи и съдебният лекар доктор Христо Еленски. Той е награден с почетно отличие на МВР „За доблест и заслуга“ – III степен.

В навечерието на 5 юли – професионалния празник и 132-годишнината от създаването на МВР, комисар Петьо Петров честити празника на служителите на Областната дирекция на МВР като им пожела здраве, късмет, много бодрост, енергия и професионални успехи. Той припомни на подчинените си, че от тях „гражданите очакват да бъдат носители на спокойствие, добронамереност, професионализъм, на една готовност, която е така необходима, когато трябва да се защитят интересът, имотът, а понякога и животът на българския гражданин и сигурността на страната като цяло“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БИВШ С 30Г.СЛУЖБА В МВР
БИВШ С 30Г.СЛУЖБА В МВР
05.07.2011 9:52 9:52

Честит празник на всички,настоящи,бивши и т.н.И към комисар П.Петров няма нищо вечно,идва ден в който всеки става бивш затова поздрави и бившите др.Петров.

БИВШ С 30Г.СЛУЖБА В МВР
БИВШ С 30Г.СЛУЖБА В МВР
05.07.2011 10:00 10:00

Днес 05.07.2011г.от 18ч.в ресторантчето на ДНА Хасково ще има събиране на бишите служители на МВР послучай 132-та годишнина от основаването на МВР.Добре дошли на всички бивщи и настоящи за да се разбере че всички ние сме едно.

ВАЯ
ВАЯ
05.07.2011 17:16 17:16

Няма бивши и настоящи служители на МВР. Има хора, които цял живот се бореха и се борят в името на една идея- са окажат противодействие на престъпността, без значение дали икономическа или криминална, без значение дали за защита интересите на отделните хора или на държавата.
Няма значение дали бяха служители на милицията или на полицията.
Затова следва да им честитим празника, не всички тези,
които все още са живи, независимо дали още служат или не.
Да са живи и здрави още дълги години. На служителите в момента – да са удовлетворени от труда си във всяко отношение- и от резултати и от възнаграждение.
И да достигнат онзи авторитет, почит и уважение каквито имат полицаите в европейските държави. Където е гордост да служиш като полицай. Където с достойнство казваш, че служиш на държавата. Където не се чудиш как да се върже бюджета на полицията и не гониш мутрите с коли от миналото десетилетие.
Пожелавам на комисар Петров много успехи, да обединява своите служители, да ги оценя по принос и достойнство и да ги поощрява при всяка възможност. Да не си пести добрите думи за добрите служители.
Наред с това искам да честитя празника и на всички семейства на бивши и настоящи полицаи. Само който не е член на такова семейство не знае колко безсънни нощи и тревоги има в семействата, как се претесняваш от всеки звън на телефона, как се чака завръщането от операции. И вместо да пишем песни за полицията и да си разказваме вицове по- често да си мислим за тях и труда им с уважение .Защото те го заслужават.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !

Петя
Петя
05.07.2011 22:34 22:34

Честит празник на всички служители от МВР!Бъдете живи и здрави и БОГ да ви пази !

Анонимен
Анонимен
05.07.2011 22:51 22:51

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОТ ОБЛАСТНО И ОБЩИНСКО РЪКОВОЗСТВО НА БНРП-ХАСКОВО.
ЖЕЛАЕМ ВИ ЗРАВЕ ПРЕДИ ВСИЧКО,УСПЕХИ В РАБОТАТА И ПО-МАЛКО ДА СЕ ПОДСЛУШВАТ ТЕЛЕФОНИТЕ НИ.ПО ДОБРЕ ТЕЗИ ПАРИ НА ВЯТЪРА ДА ОТИДАТ ЗА НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО И ПОЛЗОТВОРНО.

ЕДИН 2
ЕДИН 2
06.07.2011 9:11 9:11

До ВАЯ.Точно бели негри няма.

На доктор Еленски
На доктор Еленски
08.11.2011 22:28 22:28
Анонимен
Анонимен
09.11.2011 10:05 10:05

Браво на Вая. по стил ми прилича на Тишевишки, най-добрия криминалист в историята на полицията в Хасково. Честит празник и на него!

Back to top button