Хасково

Пенсионери правят стена на позора, ще гласуват за Георги Иванов

ПресконференциятаСтена на позора ще бъде издигната във всички пенсионерски клубове в община Хасково, съобщи днес председателят на Обединения съюз на пенсионерите Атанаска Митева.

Така името на всеки общински съветник, който е гласувал против предложение в полза на старите хора, ще бъде изписвано на стената. Поводът за това решение е неприетата на последната сесия докладна, с която новото мнозинство отказа да продължи договора на съюза на пенсионерите за безвъзмездно ползване на парка източно от ОУ „Любен Каравелов“

Пенсионерите имат още едно предложение – да не се изплащат хонорари на онези съветници, които не присъстват на сесии. Поводът за мярката са няколкото провалени заседания на местния парламент заради липса на кворум. „С тези си действия новото мнозинство пречи не на кмета Георги Иванов, а на хасковлии“, коментира възрастната жена. Тя недоумяваше как може хората с бастуни да са на сесия, а част от съветниците да ги няма. 

Пенсионери„Ние искаме управници, които да мислят за хората, за пенсионерите, за социално слабите. Затова ще подкрепим кмета Георги Иванов за следващ мандат, а за общински съветници ще гласуваме за листата на Екогласност“, обяви още Атанаска Митева.

Въпреки това тя призна, че не е доволна от клубната база на съюза, който ръководи и завижда на пенсионерите от Ботевград. Те пътували без пари на територията на цялата община, а всеки от 13-те клуба получавал по 1500 лева годишна издръжка от общината. За сравнение тя посочи, че 13-те клуба в Хасково получават общо 3000 лева годишно и никаква подкрепа от частните фирми.

Молим се всяка година да има избори, защото тогава ни дават пари, кебапчета и замразени пуйки“, каза огорчената от обидните действия на политиците Атанаска Митева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
селянин
селянин
06.07.2011 13:21 13:21

Защо не кажат пенсионерите колко наем прибират от тази кръчма.Разбирам да протестират ако го ползват, а те го преотстъпват в закона ясно е написано .Или за тях не важат законите .СРАМОТА И НАГЛОСТ НА ЕДНО МЯСТО.

be*eto
be*eto
06.07.2011 13:53 13:53

тая атанаска е за трепане-хвърлят й някой лев и тя ходи и дрънка глупости само. знаете ли че този „безвъзмезден“ пенсионерски клуб, всъщност не е за пенсионерите а си го държи един бабаит и си печели а тя ходи само вдига пушилки-да прави каквото си иска само да не лъже така безобразно защото не й отива на възрастта-измамница дърта

Анонимен
Анонимен
06.07.2011 14:25 14:25

Пенсионер и кокошка няма наяждане

ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
06.07.2011 15:22 15:22

Тия всички да престанат да излизат от името на хората защото иначе лошо,лошооо.Събрани разни тото мошенници,пандизчии и незнам какви и дават изявленя,марш в кошарата кранти такива!Този Стайко на снимката не лежа ли в затвора за тотоизмама а?????

анархист
анархист
06.07.2011 17:07 17:07

Тези пенсионерски клубове силно и болезнено ми напомнят „социализЪма и комунизЪма“.НАвремето ги бяхме кръстили „Клуб КЛЮ-КЛЮ“.

Анонимен
Анонимен
06.07.2011 22:32 22:32

ПРИЯТЕЛЮ АНАРХИСТ,ТИ МАЙ НЕ ЗНАЕШ,ЧЕ АНАРХИЗМА Е РОДИЛО КОМУНИЗМА.ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ И ТОГАВА СЕ КРЪЩАВАЙ КАКТО ИСКАШ,НО В СЛУЧАЯ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ……….

Ал Бънди
Ал Бънди
07.07.2011 12:38 12:38

Тия вампири от кое гробище са наскачали? Или ще снимат „Нощта на живите мъртви“ 3 в Хасково?

Балканджия
Балканджия
20.07.2011 15:14 15:14

Вие там по-горе, дето пишете, не мислите ли че и Вие ще станете пенсионери…..Та Вие ще бъдете по-лоши, защото сегашното време е по-тежко от предишното,когато са живели,тези на снимките. Я не обиждайте пенсионерите, че господ връща двойно и тройно наказанието……..Разбира се, че ще подкрепят Георги Иванов,та от демокрацията до сега имали ли сте по успешен кмет на Хасково? Той ви преобрази града бе хора… Не бъдете така глупави. Всеки има право на избор. ТАКА ЛИ Е?

Back to top button