Регион

Кърпят дупки на Е80, подписаха и за пътя към Баните

Ремонтът край 5-ти километърТекущо изкърпване на дупките по главен път Е-80 стартира днес Областно пътно управление в Хасково. Ще бъде ремонтирана отсечката от 5-ти километър до село Горски извор, съобщи за Haskovo.info директорът на местната структура Живко Боговски. 

Това е вторият по-мащабен ремонт, за който Агенция „Пътна инфраструктура“ е отпуснала средства това лято, обясни Боговски. Първият бе преди месец, когато бяха изкърпени дупките в отсечката 5-ти километър – Харманли.

От Областно пътно управление ще заделят и средства за полагане на маркировка по пътища, част от републиканската мрежа.

Междувременно от Областна администрация – Хасково съобщиха, че стартира рехабилитацията на  пътя Хасково – Минерални бани, и Ивайловград – с. Славеево.

17-километровата отсечка ще бъде ремонтирана от старозагорската фирма „Пътстрой“ ООД, която е спечелила конкурса за обществена поръчка с офертна цена 5 450 197 лв. без ДДС. Срокът, за който ще се изпълни обекта, е 4 месеца. Строителният надзор на рехабилитацията на обекта е поверен на „Ен Ар Консулт“ ООД Хасково, а цената на консултантската услуга е 54 000 лв. без ДДС.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
от Германия...
от Германия...
07.07.2011 1:12 1:12

Сложихте ли поне някои отбивни табели? Обирджии…..

Back to top button