Хасково

Купуват гребла за сняг и машини за разпръскване на сол за камиони на „Екопрогрес“

Обществена поръчка за доставка на специализирано оборудване за товарни автомобили за зимна поддръжка на пътища и улици за нуждите на „Екопрогрес“ обявиха от община Хасково.

Със 141 666 лв. без ДДС ще се купят две гребла за сняг и две машини за разпръскване на сол и пясък. От кметството са сключили договор за доставката на два самосвала, на които е необходимо да се закупи специализирано оборудване, за да могат да се използват и за зимна поддръжка на пътища и улици в Хасково. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 27 октомври.

Haskovo.info припомня, че и тази година снегопочистването в общината е поверено на фирма „Ата строй“, с която е сключен договор след проведена обществена поръчка за 783 000 лв. без ДДС. Фирмата ще чисти по три обособени позиции, а на общинското предприятие „Екопрогрес“ остават центъра, Източна индустриална зона и Южна индустриална зона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жожоба
Жожоба
07.10.2022 14:32 14:32

То сняг няма през зимата, те сол купуват! Кой знае колко много е останала от предишните години… Пак се дават едни излишни пари за нечий джоб. Пак на петела се купуват гащи

Жожоба
Жожоба
07.10.2022 14:35 14:35

И какви нови гребла??? Счупиха ли се тези, които не ползваха, защото нямаше сняг за ринене предишните години или пък ако е имало, по-скоро хората сами си го чистеха..

Back to top button