Хасково

81-годишна пенсионерка сефте на басейн след 60 години

На басейн

Баба Мария с доброволците

81-годишната баба Мария от Хасково отмаря днес на басейна край Лебеда, видя екипът на Haskovo.info. Възрастната жена се бе настанила на един от шезлонгите с чаша вода в ръка. 

Поводът баба Мария да прекара петъчното утро край басейна са доброволците от сдружение „Таланти“ към Младежки център – Хасково, които поканили възрастните от Дневния център за стари хора и приятелите си от дом „Надежда“ на мокър купон. 

81-годишната старица с радост наблюдаваше малчуганите, които се къпеха в басейна. Разказа, че е родом от Тополовградско, но от 1950 година живее в Хасково. Тук се омъжила, тук са децата и внуците й. Призна, че не е идвала на басейн от ученическите си години

Освен баба Мария на поканата на доброволците от сдружение „Таланти“ се бяха отзовали и малчуганите от дом „Надежда“. 12 деца на възраст 5-6 години скачаха и се забавляваха във водата под зоркия поглед на своите ръководители. За тях доброволците бяха приготвили и подкрепителна закуска.

На басейн На басейн

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРИЖА
ГРИЖА
08.07.2011 13:35 13:35

Грижа за подрастващото мангалско поколение наркотрафиканти.Каде са тия които са ги създали,дали в момента не са на границата с тубите с хероин?Мамка и и държава…

ГРИЖА
ГРИЖА
08.07.2011 13:37 13:37

Бялков не ги трепете,режете им само дясната ръка от лакатя,мамка им…

Back to top button