Хасково

Най-добрите плувци в Хасково от ОУ „Климент Охридски“

Ученици от V и VІ класФинално състезание, в рамките на организираното от общината „Плувно лято 2011“, определи най-добрите плувци между учениците от V и VІ клас на хасковските училища. 

Оказа се, че и при момичетата, и при момчетата най-добри бяха представителите на ОУ „Св. Климент Охридски“. Това са Божидар Динков и Ния Сиракова. За доброто си представяне освен грамоти те получиха и „Книгата на Гинес“.

Техни подгласници станаха възпитаниците на ОУ „Христо Смирненски“. На второ и трето място при момчетата станаха Димитър Арабов и Иван Георгиев, а при  момичетата – Йоана Кирилова и Филарета Васева.

Haskovo.info припомня, че „Плувно лято 2011“ стартира в Хасково на 1 юни. За месец и половина на басейна на лебета се учиха да плуват близо 450 ученици от треди до шести клас от общината.

Ния Сиракова

Ния Сиракова

Божидар Динков

Божидар Динков

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Минка Соколова
Минка Соколова
08.07.2011 13:36 13:36

Не съм се усъмнила и за миг, че наши ученици ще грабнат първите места!Добри сме навсякъде и във всичко!Браво на Ния и Божидар!!!

ivanka
ivanka
08.07.2011 22:26 22:26

bravo na vsi4ki koito sa u4astvali.Na parvite mesta-Bojidar i Niq.

Back to top button