Регион

Инициативен комитет издигна Георги Манолов за кмет на Свиленград

Георги МаноловИнициативен комитет издигна днес кандидатурата на Георги Манолов за кмет на община Свиленград на Местни избори’2011. 

„Нормално е да ми се иска да продължим това, което сме започнали, поради няколко причини. Първо, защото действително, има какво още да постигнем. Второто, и по-важно, заради което приемам тази подкрепа е, защото усещам признанието на хората. Защото е важно всичко, което сме постигнали и реализирали, да продължим да го поддържаме.“, каза Георги Манолов.

Георги Манолов е кмет на община Свиленград 7 години. През 2004 г. печели доверието на свиленградчани в Частични местни избори като независим кандидат. Две години по-късно, издигнат от инициативен комитет,  е избран още на първи тур за кмет на общината.

В инициативния комитет, издигнал Манолов отново за кмет на Свиленград, са неговата заместничка Мария Костадинова, която е председател на гражданско сдружение „Заедно за Свиленград“,  Иван Андреев – настоящ общински съветник, агроном, член на Ротари клуб-Свиленград, д-р Димитър Ермов – хирург, управител на Многопрофилна болница за активно лечение Свиленград, член на Националното хирургическо дружество, член на Комисията по здравеопазване към Национално сдружение на общините в Република България.

Манолов е от малкото кандидати, които са подкрепени и от основните политически партии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.07.2011 17:26 17:26

Няма друг такъв случай в България,след като си станал кмет,служил два мандата и за трети да те припознаят и малцината ти опоненти.

Back to top button