Регион

Затвориха едната лента на димитровградски булевард за ремонт

Едната лента на димитровградския булевард „Раковски“ е затворена за движение заради ремонт.

Автомобилите се движат двупосочно в другата лента. Става въпрос за участъка от пресечката с улица „Гоце Делчев“ до кръговото на бензиностанция OMV.

Временната организация на движението е заради подмяна на стария етернитов водопровод, сградните отклонения и монтиране на нови хидранти. Ще се ремонтират тротоарите, а булевардът ще се преасфалтира. Преди кръговото ще има повдигната пешеходна пътека. Стойността на ремонта е 500 000 лв., допълват от общината

РемонтПо време на изпълнението на проекта се въвежда следната организация на движението:

Част от южната лента за движение на участък от бул. „Г. С. Раковски“ (от кръстовище с ул. „Гоце Делчев“ до западен клон на кръгово кръстовище с бул. „Димитър Благоев“), като движението остава двупосочно и се пренасочва в северната лента.

Затваря се за движение временно отсечката от улица „Димчо Дебелянов“ до кръстовище с бул. „Г. С. Раковски“. Движението се пренасочва по обходни маршрути бул. „Димитър Благоев“ – ул. „Цар Иван Асен II“ – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул. „Иван Вазов“ – бул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Иван Вазов“ – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул. „Цар Иван Асен II“ – бул. „Димитър Благоев“ – бул. „Г. С. Раковски“.

Временната организация на движението важи за времето от 12 октомври 2022 г. до 30 декември 2022 г.

Ремонт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button