Регион

Ново предупреждение за прекъсвания на тока в Димитровград

За нови кратковременни прекъсвания на тока в Димитровград, предупреждават от общината.

Кметството е уведомено за тях от EVN. Причината е ремонт на ел. съоръжения в подстанция „Димитровград“.

Ток няма да има на 31 октомври от 8:30 до 9:15 часа и на 4 ноември от 16 до 16:45 часа.

По-рано беше съобщено за прекъсвания на електричеството на 17 октомври от 8:30 до 9 часа, на 21 октомври – от 16 до 16:30 часа, на 24 октомври – от 8:30 до 9:15 часа и на 28 октомври – от 16 до 16:30 часа.

На 31 октомври и 4 ноември прекъсванията на тока ще са в кв. Простор и североизточната част от кв. Раковски и ЖП гара-север, кв. Марийно – улиците: Простор, Васил Левски, Захари Зограф, Вилхем Пик, Кап. П. Войвода, Цар Симеон, Гросето. Стопанските клиенти: Община Димитровград от 7-ми етаж нагоре, Банка ОББ, ПИБ Банк, МИТ-90, Сградата на бившето кино Миньор, ТПК Лиди, Складове Автохит, Пункт за скрап Братя Павлови, ЖП гара-север, кв. Марийно и всички фирми, магазини, Транслаторни станции на Мобилни оператори в изброените райони и в близост до тях.

Предупреждават за прекъсвания на тока в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button