Хасково

59-годишен мъж от Бодрово почина след като му налели киселина в гърлото

Чешмата, където станало нападението59-годишен мъж от димитровградското село Бодрово почина след като трима мъже с качулки му излели киселина в гърлото.

Инцидентът станал около 21 часа снощи. Тогава Димитър Димитров отишъл на чешма край река Каялийка между Бодрово и Върбица, за да си налее вода. Там бил нападнат от три неизвестни лица, които насила му налели парлива течност в устата.

Възрастната майка на жертвата не знаеше какво е станалоСлед случката той успял да се качи на колата си и да се върне в селото, а съседи го откарали в болницата в Димитровград. През нощта бил транспортиран в МБАЛ – Хасково. Лекарите се борили за живота му повече от 2 часа, но дишането му било затруднено и той издъхнал.

Димитър Димитров не е семеен. Занимава се с животновъдство. Имал 30-тина крави. „Той не е скандална личност„, разказа кметицата на Бодрово Мария Господинова. Тя описа Димитър Димитров като едър, висок и хубав човек, който няма врагове и винаги помагал на хората.

Всички хора в Бодрово днес бяха потресени от новината за смъртта на Димитър Димитров. 82-годишната му майка все още не знаеше какво е станало със сина й. Хората предпочели да не й казват още, за да не получи удар.

Заради нелогичните обяснения на жертвата и заради факта, че е бил по бельо, криминалистите работят и по втора версия – за самоубийство, уточниха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Вижте още във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
grajdanin
grajdanin
14.07.2011 12:28 12:28

ее уляхте се вече в тази държава..едни на други си пречите, че после защо положението на държавата ни било такова.. 🙂

Аз
Аз
14.07.2011 19:41 19:41

Горкият човек, поредният убит в нашата бивша вече родина… 🙁

Back to top button