Хасково

МБАЛ – Хасково купува медицинска апаратура за над 1.2 млн. лв.

Обществени поръчки за доставката на медицинска апаратура за 1 244 000 лв. без ДДС обявиха от МБАЛ – Хасково.

Болницата ще купува ултразвуков аспиратор за селективна тъканна фрагментация, дигитален графичен рентгенов апарат с подов монтаж. От МБАЛ търсят доставчик още на хирургична система за отворена и лапароскопска визуализация с възможност за флурисценция, безкабелен ултразвуков дисектор, анестезиологичен апарат, подходящ за възрастни и деца, газов анализатор и пациентски монитор. Ще се поръчат и три операционни маси за нуждите на Акушеро-гинекологично отделение, Урологично отделение и Офталмологично отделение.

Фирмите, които спечелят поръчките ще трябва да доставят и монтират оборудването, да проведат обучение на персонала и да осигурят гаранционна поддръжка на апаратурата. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени през ноември.

МБАЛ – Хасково обяви и обществена поръчка за доставка на канцеларски материали за срок от 12 месеца на стойност 70 000 лв. Тук офертите ще се отворят на 25 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button